Vi erbjuder i stort sett alla former av tryck: Från flyers till bundna böcker, affischer, tidningar medlemsutskick, visitkort årsredovisningar, kuvert, kvittoblock, arbetsordrar och mycket mer.

Vilken teknik vi använder beror på ditt uppdrag. Vi anpassar jobbet efter dina behov och skapar produkter enligt dina önskemål.

Allt från idé till färdig trycksak.

 

Visitkort
Vi trycker visitkort, från idé till färdigt kort. Enkelsidigt, dubbelsidigt precis som du vill ha det. 4 färgstryckta kort på ett starkt kartong-papper som håller länge.

Kuvert
Vi trycker 4 färgskuvert med skyddsremsa, allt för att limmet ska hålla länge och att det ska vara enkelt för dig att använda kuvertet.
Vi har flera storlekar i lager både med och utan fönster.

Arbetsordrar/block/självkopierande
Vi trycker alla sorters kvitto/arbets/följesedelsblock från enkla papper, med karbon till 2 och tre part med numrering, perfat och med helomslag. Allt för att anpassa produkten så det passar er verksamhet. Vi trycker både svartvitt och fyrfärg.

Böcker och tidningar
Vi har möjlighet att både göra tidskrifter och böcker helt anpassade efter era önskemål. Vi trycker idag både tidskrifter och böcker till både föreningar, företag och privatpersoner och hjälper även till med originalarbete där det behövs. Vi kan erbjuda tre alternativ för bindning det är Rygghäft, Wire-o Spiral eller Limfräsning. kom gärna in med dina önskemål, förslag eller förfrågningar så diskuterar vi fram den produkten som passar er bäst.