Affischer


Affischer produceras oftast på papper och standard format är 50×70 och 70×100. Vi kör på rulle så är det något annat format som är intressant så är det inga problem. Önskas det lister eller gatupratare så fixar vi det med. Lite bättre hållbarhet och en annan finish ger ett laminat om man så önskar.

Rollup


Vi jobbar med riktig rollupväv för att din presentation ska bli så bra som möjligt. med en förstärkt kassett håller din rollup till flera mässor och ger den ett långt liv.

Fönsterdekal


Utskurna motiv eller hela dekaler, välj det som passar dig bäst, dessutom går det också att välja om det skall klistras på insidan eller utsidan av fönstret. Vanlig fönsterdekor är t.ex öppettider och vill man ha lite insyns skydd så är frostad folie ett alternativ.

Banderoller/tygvepor


Banderoller och vepor går att få i olika material. Beroende på var de skall användas rekommenderar vi det som vi tycker passar just er. Efter många år i branschen vet vi vad som fungerar bäst. Kanske är det en enkel banderoll som skall hänga ute i regn och rusk, en stor fasadvepa eller en snygg tygvepa för montern eller butiken, tveka inte att fråga oss om råd.